Gooische Matras Rit 3 april 2016

Logo Gooise Paas Panda Puzzelrit 2016

3 april is het weer zover, de voorjaarsmeeting, we hebben ons zelf weer overtroffen qua opzet en er zal ook een hoop te zien zijn. Deze keer rijden en puzzelen we door het rijke Gooi en niet zomaar wat rijden, nee we gaan langs bij de BN’ers

We bekijken hun optrekjes en niet te vergeten hun auto’s, waar menig Pandarijder over droomt, denk aan: Ferrari, Hummer, Bentley.

De rit gaat onder andere door Laren, Blaricum, Naarden, enzovoort.

We gaan langs bij de grote sterren, wie?, dat blijft nog een verrassing. Deze puzzelrit heet dan ook “de Gooische Matras rit”, en het thema is rijkdom.

Alles tijdens deze rit draait dan ook om het grote geld, waarbij de Pandarijders niet vergeten zullen worden. Voor de winnaars hebben we leuke (Geld)prijzen en als we het dan toch over geld hebben, leden kunnen zich aanmelden voor deze rit voor een ongekend laag aanmeldbedrag.

De aanmelding bedraagt voor NIET-leden € 7,50 p.p. en voor Leden € 2,50 p.p. (ja, je leest het goed) inclusief 2 consumpties, maar exclusief lunch. Dus zorg ervoor dat je zelf wat meeneemt of onderweg iets haalt. Rond de middag is er een stop, hier is er ook een mogelijkheid om te lunchen, houdt er rekening mee dat de prijzen van de lunch iets duurder zijn dan je normaal van onze stops gewend bent. Het heet niet voor niets het Rijke Gooi.

Na de rit heb je de keuze of je naar huis gaat of mee gaat eten (tussen de BN’ers) in een 4 sterren restaurant in Blaricum, zij hebben voor de Pandaclub een speciale menukaart samengesteld.

De keuzes zijn: Biefstuk met pepersaus, Sliptong, Sate en een Wildtrio, De prijzen van €16 tot ongeveer €24. Exclusief drankjes.

Voor de mensen die blijven eten vragen wij wel een borg van € 10,- die je in het restaurant weer retour krijgt.

Aanmelden voor deze Gooische Matras Rit? Vul het formulier hieronder in en maak de evt. kosten voor het eten over op bankrekeningnummer NL89RABO0394714539 t.n.v. Fiat Panda Club Nederland o.v.v. Voorjaar2016, lidnummer en aantal personen.

Het is helaas niet meer mogelijk je aan te melden voor deze rit.