Landelijke Fiat Panda Dag 2017

Ook in 2017 is er weer de landelijke Fiat Panda Dag op zaterdag 9 september.

Dit jaar vieren wij het heugelijke feit dat we hem reeds voor het 10e jaar mogen organiseren.

2017 is dus de jubileumeditie. Wat in 2007 begon als de onderdelen ruil en verzamelmarkt is inmiddels uitgegroeid tot een van de vaste jaarlijkse evenementen van de Fiat Panda Club.

Ieder najaar passeren vele liefhebbers en trotse eigenaren van een Fiat Panda en/of Seat Marbella de poorten van Fiatdealer Auto Kuijer in Veenendaal.

Om van jouw deelname aan de Landelijke Fiat Panda Dag een feit te maken vragen we je om onderstaand aanmeldformulier zo volledig mogelijk (en naar eer en geweten 😉) in te vullen.

Voor jouw deelname kun je kiezen uit de volgende opties:

Inspecties

Marcatino/Galleria

Showpaddock

Of alleen bezoeker

 

Inspecties:

Wil je jouw Fiat Panda of Seat Marbella graag laten aan een inspectie op de brug waarna je advies en tips krijgt van ons inspectieteam en jouw auto ook eens op een andere manier kunt bekijken? Dan vink je het vakje inspecties aan

Marcatino en Galleria:

Heb je onderdelen die je wilt ruilen of verkopen? Of wil je jouw verzameling van Panda/Marbella folders of bv miniaturen graag laten zien? Dan kies je voor Marcatino en Galleria

(Marcatino is Italiaans voor marktplein, Gallaria voor galerie/expositie)

Showpaddock:

Nieuw is de Showpaddock*. Heb je een Panda of Marbella die je graag extra in de belangstelling wilt laten staan omdat deze een echte eyecatcher is? Is jouw getuned, heb je vette audio gemonteerd of bv de auto in een opvallende kleur laten spuiten? Of is jouw auto juist compleet in originele (nieuw) staat gerestaureerd?

Dan is de showpaddock wellicht iets voor jou. Jouw auto krijgt dan een plak op het terrein waar je naast andere show Panda’s/ Marbella’s kunt parkeren.

(*) De showpaddock gaat alleen door bij minimale deelname van 4 auto’s.

Heb je geen Fiat panda of Seat Marbella, of kom je met een andere of geen auto dan vul je in dat je alleen als bezoeker komt.

 

Omdat het autobedrijf waar wij als club te gast zijn, en de ruimte vrijwillig ter beschikking van hebben gekregen, graag wil weten hoeveel mensen hun terrein op 9 september zullen gaan betreden vragen wij je om het aantal bezoekers waarmee je komt, inclusief jezelf, in te vullen.

Kom je met meerdere auto’s vul dan een apart formulier in. Zo houden we het overzichtelijk.

Vermeld dan in het opmerkingen veld dat dit een aanmelding voor een 2e auto of extra auto is

Tot slot hopen wij zoals altijd weer op een grote opkomst. Aanmelden kan tot en met zaterdag 2 september 23:59uur.

Cordiali saluti

Het team van de Panda Dag 2017:

Ivo , Lenny, Pinda1000, Milan

 

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.