Zomermeeting 2017

De Struifdonk is een rit door de prachtige natuur van Vessem. Vessem ligt ten westen van Eindhoven, net buiten de flight-line van Eindhoven Airport.

Een kampeerweekend is geen kampeerweekend zonder te overnachten op een van de bosrijke familie campings van Brabant. De camping is gelegen in Vessem en voor de liefhebbers zijn er in dit dorp ook diverse Bed and Breakfast mogelijkheden.

Het weekend ziet er ongeveer zo uit:

Vrijdag begint het weekend officieel, lekker op je eigen tempo, je klapcaravan of tent uitzetten en kennis maken met de omgeving is dan mogelijk. Op de camping zijn er genoeg mogelijkheden tot vermaak, zo is er een speeltuin, zijn er buiten zwembaden en voor de liefhebbers een rustgevende visvijver. Gezien het de bedoeling is dat de vissen weer terug worden gezet, is er ook een snackbar en een gezelligheidsruimte voor een hapje en een drankje.

Zaterdag staat de rit gepland. Deze is natuurlijk ook toegankelijk voor niet kampeerders. De route van de rit blijft tot die dag onbekend, het enige wat ik vrij geef is dat je in de route van 85 KM spijt gaat krijgen van een gepoetste auto, hier en daar zijn wat onverharde wegen te vinden. Voor de personen die mee gaan toeren en een hond hebben gelieve even contact met mij opnemen. meeting@fiatpandaclub.nl

Ook is er na afloop van de toertocht de mogelijkheid tot het gezamenlijk blijven eten. Het menu is terug te vinden op de site van het restaurant. Het eten en drinken is voor eigen rekening. Wel vragen wij een borg van €10.00 pp, deze krijg je bij aanvang van het diner terug. http://www.smaeckvol.nl/

De Zondag is in te delen naar eigen inzicht. Zo zijn er meerdere tijdverdrijven in de omgeving, zoals het Daf museum, het centrum van Eindhoven en een outdoor kartbaan. Meerdere activiteiten zijn te vinden via internet, of zoals vroeger gewoon lekker bladeren door de folders bij de receptie van de camping. Eind van de dag zal er een BBQ plaatsvinden voor de mensen die zich hiervoor hebben opgegeven,

Maandag is zwaai dag, dit betekend dat het weekend dan officieel voorbij is voor de club. Wil je graag wat langer blijven, alles is bespreekbaar bij de receptie.

Hopelijk tot dan, groetjes Jeroen (Panda Junior)

 

Aanmelden voor dit evenement kon tot en met vrijdag 14 Juli 2017

Je aanmelding is pas geldig als je onderstaand formulier hebt ingevuld en het verschuldigde bedrag hebt overgemaakt op: NL89RABO0394714539 tnv Fiatpandaclub Nederland.