Lid worden

Hoe kan ik lid of donateur worden?

Heb je een Panda en ben je enthousiast geraakt door wat je op de site hebt gezien? Dan kan je je aanmelden als lid van de Fiat Panda Club Nederland. Geen Panda maar toch geïnteresseerd? Meld je dan aan als donateur. Klik hier voor de verschillen met een lidmaatschap.

Alleen natuurlijke personen kunnen lid worden. Een lidmaatschap kan dus niet op naam van een rechtspersoon worden gesteld. Evenmin is een lidmaatschap mogelijk op naam van meer dan één persoon.

Het lidmaatschap/ donateurschap kost vanaf 1-1-2024 €22,50 per jaar. De eenmalige inschrijfkosten bedragen € 10,00.
Meld je je aan na 1 augustus voor het lopende jaar dan kan je voor €12,50 i.p.v. €22,50 lid worden voor het lopende jaar. Deze actie geldt t/m de jaarlijkse oktobermeeting. De inschrijfkosten blijven dan wel €10,00. Aanmeldingen die na de oktobermeeting binnen komen gelden gewoon voor het komende jaar.

Vul onderstaand formulier in en klik op “Verzend” om je gegevens te mailen naar het bestuur. Je bent lid/ donateur nadat dit formulier volledig ingevuld is ontvangen door het bestuur en het inschrijfgeld en de contributie/ donatie is overgemaakt op bankrekeningnummer NL89RABO0394714539 t.n.v. Fiat Panda Club Nederland o.v.v. NIEUW LID gevolgd door het jaar waarvoor je je aanmeldt.

Binnen enkele weken krijg je een welkomstpakketje thuis gestuurd.

Aanmeldformulier
Persoonlijke gegevens
Ben je actief op het forum? vul dan hier je gebruikersnaam in.
Woon je buiten Nederland vul dan ook het land in.
06-12345678 / 0123-456789
Gegevens auto
Overige
dd/mm/jaar (bijv. 03/03/2016)
De Pandissimail is een regelmatig terugkerende nieuwsbrief van de Fiat Panda Club per e-mail. Hierin lees je niet alleen nieuws en wetenswaardigheden over de Fiat Panda, maar ook wanneer er een evenement plaatsvindt dat voor Fiat Panda-liefhebbers interessant is.
Door aanmelding als lid of donateur gaat u akkoord met de privacyverklaring van de Fiat Panda Club Nederland. Deze verklaring is te vinden in menu 'Clubinformatie' op deze website.
Door op onderstaande verzendknop te klikken worden je gegevens naar het bestuur gemaild.