Over de grens 2016

logo_overdegrens_2016

Hallo allemaal,

Het weekend van Vrijdag 10 Juni t/m Maandag 13 juni 2016 organiseer ik (Paul Loch) de ‘over-de-grens-meeting’. Over de grens ja, maar ook maar net. In het Belgisch-Limburgs groenste stukje land. Er zal een toertocht op de zaterdag zijn en uiteraard iets met bier, maar ook vooral de vrijheid aan jezelf.
De afgelopen jaren is me opgevallen dat het praten met elkaar tijdens een toertocht er wel eens bij inschiet, bij deze meeting hebben we een heel weekend de tijd om met elkaar de weetjes, nieuwtjes en vooral flauwekul te delen.

Vrijdag aankomst op de camping vanaf 12.00 uur.

Zaterdag zal er een toertocht plaats vinden.

Daarna kunnen de gene die willen gaan bierproeven, Paul zal speciaal voor jullie wat verschillende biertjes verzamelen en jullie laten genieten, mocht je hier interesse in hebben meld het in het aanmeldformulier.

Rond 19 uur gaan we dineren.               

Tarieven Kamperen:

 € 16.00 (per nacht) dit is voor 1 auto, max 4 personen, 1 tent of caravan, vrije toegang tot het zwembad (open van 13u-18u), Douches zijn gratis, voor ieder persoon komt op de toegangspas een aantal tikken voor het douchen, ongeveer 5 min per persoon per dag.
Honden zijn gratis; Ze mogen absoluut niet los op de camping lopen, alleen aangelijnd.

  • Extra tent: €3.00 (per nacht)
  • Stroom : €2.00 (per nacht)
  • Extra auto: € 2.00 (per nacht)

Diner op Zaterdag
Het diner zal plaats vinden op de camping zelf. De kosten hiervan zijn €13.50 pp. Dit dient vooraf betaald te worden bij je opgave.

Het menu bestaat uit:

  • Eigengemaakte soep
  • Frieten met Stoofvlees of een vegetarische Burger of vol au vent (flinke pastei)
  • Als nagerecht 2 bolletjes ijs met sausje

Aanmelden voor dit kampeerweekend? Vul het formulier hieronder in en maak de kosten (denk hierbij ook aan het eten) over op bankrekening-nummer NL89RABO0394714539 t.n.v. Fiat Panda Club Nederland o.v.v. ODG2016 & lidnummer.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.