Over de Grens 2023 (Luxemburg)

17 t/m 22 mei (Hemelvaartweekend)

Eén keer per jaar gaan we met de Panda’s de grens over. Dit jaar iets verder over de grens dan vorig jaar, maar zeer de moeite waard. Namelijk, het hart van Luxemburg in de buurt van Larochette waar we ook in 2019 zijn neergestreken.

Heuvels, kastelen, bochtige wegen, rivieren, pittoreske plaatsjes lachen ons tegemoet.

De meeting zal plaatsvinden in het XXL hemelvaartweekend zodat het ook de moeite loont om die twee uurtjes over de grens te rijden door de prachtige Ardennen. Het genieten begint immers al bij het instappen van je Panda.

Aankomst is mogelijk vanaf woensdag 17 mei. Je kunt blijven t/m maandag 22 mei. Maar ook als je eerder wilt aankomen, of langer wilt blijven is dit natuurlijk mogelijk in overleg met de camping.

De indeling van het programma staat niet vast maar de ervaring leert dat er weer leuke uitstapjes zullen ontstaan en (waarschijnlijk op zaterdag) een mooie toertocht. Iedereen is natuurlijk vrij om zijn eigen plan te trekken vanuit het Panda-basiskamp. In de omgeving kun je gegarandeerd mooie ritten maken.

Ook willen we een avond gezamenlijk gaan barbecueën maar, let op: deze keer moet eenieder zijn eigen bbq, vlees en drank regelen. Zo kan iedereen eten wat ie zelf wil.

Kosten
Volwassenen  € 13.50 per persoon per nacht
Kinderen t/m 17 jaar  € 6,- per kind per nacht
Honden € 2.50 per hond per nacht

Vragen?
Klik hier om contact op te nemen met de evenementencoördinator

Met vriendelijke groet,
De Organisatie

Aanmelden kan niet meer helaas.