Over de Grens 2019 – Luxemburg – Hemelvaartweekend

30 mei t/m  2 juni (Hemelvaartweekend)

Klik hier voor een terugblik op het evenement

=================================================

Eén keer per jaar gaan we met de Panda’s de grens over. Dit jaar iets verder over de grens dan vorig jaar, maar zeer de moeite waard. Namelijk, het hart van Luxemburg in de buurt van Larochette.

Heuvels, kastelen, bochtige wegen, rivieren, pittoreske plaatsjes lachen ons tegemoet.

De meeting zal plaatsvinden in het XXL hemelvaartweekend zodat het ook de moeite loont om die twee uurtjes over de grens te rijden door de prachtige Ardennen. Het genieten begint immers al bij het instappen van je Panda.

Aankomst is mogelijk vanaf 30 mei, je kan blijven t/m 3 juni. Maar ook als je eerder wilt aankomen, of langer wilt blijven is dit natuurlijk mogelijk in overleg met de camping.

Deze keer staat de indeling van het programma niet vast maar er zal ter plaatse met de deelnemers overlegt worden wat we die dag gaan doen. Iedereen is natuurlijk ook vrij om zijn eigen plan te trekken.

Wel hebben we ook dit jaar weer de meest luxe vorm van de bekende TomTom , beter bekend in de club als de JanJan. Dus gegarandeerd mooie ritten door de omgeving, met weggetjes waar zelfs de lokale bevolking niet van weet dat ze bestaan.

Kosten
5 euro per persoon per nacht voor leden incl. bijrijders voor het kamperen inclusief stroom.
11 euro per persoon per nacht voor niet-leden.
Honden: 2 euro per nacht per hond.

Langer blijven?
Wil je voor donderdag komen of na maandag langer blijven dan betaal je voor die nachten 11 euro per persoon. Regel dit met de camping. Voor de gegevens kun je in het opmerkingenveld hieronder een verzoek doen bij je aanmelding.

Aanmelden niet meer mogelijk

Vragen?
Klik hier om contact op te nemen met de evenementencoördinator

Met vriendelijke groet,

De Organisatie