Over de Grens 2020 – Hemelvaartweekend – 20 t/m 25 mei

Bekijk de kaart van Nederland en dan zie je aan de oostgrens tussen Drenthe en Twente een stukje Duitsland liggen.

Een interessante regio met een glooiend landschap en leuke Panda-weggetjes.
Dat is de regio waar het hemelvaart-kampeerweekend in 2020 plaatsvindt.

We strijken neer op een grote camping waar vanuit leuke uitstapjes te maken zijn.

Je bent welkom vanaf woensdagmiddag 20 mei t/m maandagochtend 25 mei.

Op zaterdag wordt er een gezamenlijke toertocht georganiseerd. Ook Panda liefhebbers die alleen een dagje willen komen zijn dan van harte welkom.

Neem je barbecue spullen mee want op zaterdagavond lijkt het ons leuk samen te gaan barbecueën. Iedereen voor zijn eigen materiaal, vlees en drank.

De rest van het weekend is net als vorig jaar in Luxemburg vrij in te vullen. Er zullen vast weer leuke plannen ontstaan.

De Panda club doet een flinke duit in het zakje. Zo hoef je als lid voor het kamperen maar 5 euro per nacht per persoon te betalen. Eventuele consumpties tijdens de toertocht zijn voor eigen rekening. Ben je geen lid van de club dan betaal je per persoon 12,50 euro. Je kunt je t/m 6 mei as. aanmelden via het onderstaande aanmeldformulier. Zorg dat je het deelnamegeld dan hebt overgemaakt!

We hopen weer op een leuke opkomst!

Groetjes Alfredo en Jan

Aanmeldingsformulier Over de Grens 2020
Vul onderstaande gegevens in en druk op verzenden. Vergeet niet de kosten voor deelname over te maken op bankrekeningnummer NL89RABO0394714539 t.n.v. Fiat Panda Club Nederland o.v.v. Over de Grens 2020. DOE DIT UITERLIJK 6 MEI as!
dd/mm/jaar (mogelijk vanaf 20/05/2019)
dd/mm/jaar (bijv 06/01/2018)
Aantal personen
Graag het nummer waarop je tijdens het evenement te bereiken bent
Er wordt een Whatsapp groep aangemaakt speciaal voor het evenement (ca. 1 week van te voren). Na het evenement wordt deze groep weer opgeheven.
Deelname aan activiteiten van Fiat Panda Club Nederland is geheel op eigen risico. Deelnemers aan deze activiteiten dienen tenminste WA verzekerd te zijn. Bij gebruik van motorvoertuigen dient ook deze voldoende verzekerd te zijn. De vereniging kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor schade aan voorwerpen of letsel aan deelnemers of derden. Met deelname aan activiteiten van Fiat Panda Club Nederland gaat u akkoord met de privacyverklaring van de Fiat Panda Club Nederland. Deze verklaring is te vinden onderaan in het tabblad "clubinformatie".